Historia

Det hela med Analrevolt började med att Maggie satt och spelade in ett par låtar hemma i vardagsummet, This is my fight (Som nu är omskriven till FISTA MIG) och GG Allins låt Bite it you scum. Men för att få lite mer liv i det hela frågade han sin broder, Kodda om inte han kunde lägga lite bas på låtarna och det gjorde han gärna.
Efter någon vecka eller två kom Kodda med en text som hette Dränga Arne och undrade om de inte kunde skriva musik till denna och efter en timme hade de spelat in den lite snabbt i vardagsrummet.
Kodda lät deras kusin, Ollat, lyssna på vad de hade gjort och Han som spelar trummor blev sugen på att repa lite ihop. Och i och med att detta bandet som skulle skojlira ihop är släkt med varandra så blev det snack om inavel och homo, röv och eftersom Vrävarna var något de alla lyssnade på var bandnamnet givet, Analrevolt.

Efter ett par repningar i en runklokal kom det in en finne vid namn Janne Banan som även han gillade det vi gjort, även han spelade bas och så fick det bli. Så Kodda fick ta och plocka upp sin "gaytarr" och lira solon och komp. De började kolla lite på Vrävarnas låtar och bestämde att köra lite covers på dem. Det hela lät bättre och bättre och efter ca 4 månader var det dags för det första giget, 8:e maj 2010, som gick av i Varberg på en MC klubb.
Det kom en hel del folk som var sugna på att dricka bers och lyssna på könspunk och Analrevolt fick god respons och snart var det dags för ett gig till i Göteborg. De fick med Ruben (sångaren i Vrävarna) som gästsångare till Egalia, 15:e maj 2010, Göteborg.
Väl framme vid Egalia var det mycket som inte stämde, trummor, mickar började att droppa av allt eftersom andra band spelade. Så väl framme vid spelningen började de att tvivla och ville åka hem och föra ett saftigt moon åt hela skiten. Men Ruben som var van sade: Nu går vi på och gör det vi kom hit för, vi ska spela skiten ur allt som finns här.
Och så blev det, Alla som var inne och skulle lyssna försvann raskt ut och enbart ett fåtal goingar stog och headbangade och stagedivade i asfalten utan byxor.Analrevolt lämnade stället med ett saftigt moon och var förbannade som fan och bestämde att de aldrig skulle åka dit igen.

I juni var det dags för en liten inspirations/och shoppingresa som gick av till DeutchlanT. Något som troligen aldrig kommer att glömmas.
Musikaffären, Thomann fick veta att Analrevolt existerade. Olika porrbutiker besöktes med stor förväntan, det var nog det bästa med hela resan. Där fanns inga gränser på pervositeten.

16:e och 17:e oktober 2010, drog de in i studion för att göra sig en demo, vilket blev över förväntan.
4 låtar spelades in och allt eftersom det började bli färdigt kom det nya idéer, som lite banjospel och tunga körer som skulle läggas på vilket de lyckades ordna till.Efter en timme som de bestämt att detta skulle vara med kom banjokillen och några som skulle köra.


Runt våren 2011 så slutade Janne Banan ifrån Analrevolt
Så stod vi utan basist ett tag, men så kom vi på att vi har en kusin vid namn Röwbin som lirat bas ett bra tag och som var nyinflyttad till denna by, Så vi fråga han. och nu är cirkeln sluten så att säga!

20: November 2011 spelade vi in en ny demo vid namn "Analrevolt Pictures"
Som blivit väldigt omtyckt med 5 låtar varav 2 covers
kan passa på och säga att Janne Banan och Sado ifrån Vrävarna är med och körar tillsammans med oss.

Runt Februari 2012 så spelade vi in en ny version av Tjuren & Jag fast aukustiskt, som vi än idag fortfarande väntar på mixning..

 2015, I slutet av Januari 2015 så började vi på en ny platta och den 21e Mars så satte vi den sista touchen på den och nu väntas det bara mixning!!

Kuk

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.(info & kontakt)